Варди остава в Лестър с вероятност 80%


Н. Гавазов

Варди остава в Лестър с вероятност 80%

Нападателят на Лестър Джейми Варди е съобщил на своите партньори от националния отбор на Англия, че е склонен да отговори с отказ на предложението на Арсенал за трансфер на "Емирейтс". Лондончани активираха пункт в договора на англичанина за покупката му за 20 милиона паунда, но Варди не изпълни обещанието си да даде светкавичен отговор на Арсен Венгер и в понеделник излетя за Франция, където ще участва на Евро 2016.

Според слуховете, Арсенал е предложил на Варди четиригодишен договор със заплата, която е два пъти по-голяма от сегашната му.

Джейми обаче не е контактувал повече с Венгер, което кара ръководството на Арсенал да изпитва съмнения около тази сделка. Може би тези опасения ще се засилят още повече, след като сега става ясно, че Варди е съобщил на съотборниците си от "Трите лъва", че ще откаже офертата на Арсенал, като "вероятността за това е 80%".

Нападателят се опасява, че стилът му се разминава с философията на Арсен Венгер и той няма да издържи конкуренцията за титулярни място.

 

  Сподели
218