Тотнъм обърна Суонзи за победа


И. Ангелов

Тотнъм обърна Суонзи за победа

Тотнъм продължава да преследва Лестър Сити на върха във Висшата лига на Англия и след победата на лидерът над Норич вчера, днес "шпорите" победиха Суонзи Сити с 2:1 за да задържат преднината на "лисиците" до само 2 точки 11 кръга преди края. Днес Тотнъм се върна след гол пасив до пълния обрат.

Гостите от Суонзи започнаха добре и Лорис трябваше да се намесва рано в мача. В 19-ата минута след натиска си гостите успяха да вкарат чрез Палоши, който след един корнер реагира добре за удар в ъгъла на вратата - 1:0.

В 33-ата и 35-ата минути Али изработи положение пред Ламела и Кейн, а след това и пред Сон, но Фабиански запази вратата си суха. В самия край на полувремето отново Фабиански с класна намеса лиши Дайър от гол от непосредствена близост.

Вратарят на Суонзи се пропука в 70-ата минута след един корнер, при който се поколеба и Уокър асистира за Шадли за 1:1. 7 минути след това обратът стана факт когато след нов корнер гостите не изчистиха добре и Роуз завърши с ляв крак през много хора в наказателното поле - 2:1

  Сподели
74