Арсенал и Ливърпул си вкараха по три (видео)


И. Ангелов

Арсенал и Ливърпул си вкараха по три (видео)

Арсенал пропусна да задържи разстояние от две точки пред Лестър на върха в класирането на Висшата лига на Англия, след като днес в среща от поредния двадесет и първи кръг "артилеристите" се провалиха в самия край да вземат победа от "Анфийлд" и Ливърпул в една среща, завършила по драматичен начин с 3:3.

Началото на срещата беше страхотно с 4 гола за 15 минути. В 10-ата Фирмино откри след като Милнър напредна и стреля, а Чех изби на пътя на бразилеца за 1:0. 4 минути след това при подаване на Кембъл на опасна позиция Рамзи успя да вкара за 1:1.

В 19-ата минута отново Фирмино изпрати домакините напред след прекрасен фалцов удар в ъгъла на вратата - 2:1. Оливие Жиру реализира за 2:2 в 25-ата минута когато Рамзи изпълни корнер и успя да намери протегнатия крак на нападателя.

В 29-ата минута след комични действия на Ливърпул в отбрана Жиру пое топката на позиция, от която изглеждаше, че няма как да сбърка, но той го направи и резултатът остана непроменен. Фирмино бе близо до гол секунди преди края на първата част.

В 55-ата минута Белерин започна добра атака и намери Кембъл, който пласира топката за Жиру и удар по земя за 3:2. До края Ливърпул наложи натиск, като в 90-ата минута Бентеке спечели висока топка и я насочи към резервата Джо Алън, който на скорост стреля през Чех за крайното 3:3.

— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



  Сподели
214