Тотнъм и Лестър поделиха точките (видео)


И. Ангелов

Тотнъм и Лестър поделиха точките (видео)

Тотнъм гостуваше на "Кинг Пауър Стейдиъм" и Лестър Сити в срещата от третия кръг на Висшата лига на Англия, като днес след дълъг период без голове се стигна до две бързи попадения в края на срещата за равенството 1:1. За двата отбора се разписаха Дели Али и Рияд Маарез.

В първото полувреме добри моменти липсваха - Тотнъм владееше топката, но не създаваше кой знае какво в предни позиции. В една от контрите на домакините Фертонген повали Маарез в 43-ата минута и това изглеждаше като дузпа, която не бе отсъдена.

Втората част започна с добро положение пред Шадли. В 64-ата минута Кейн стреля в Шмайхел. В 81-ата нападателят успя да свали добре една топка и да намери Шадли, който копна топката добре за резервата Али на втора греда и с глава той откри за 1:0.

Още в следващата минута обаче Лестър изравни чрез подаване от Варди за Маарез, който премина през Фертонген и стреля в неспасяемо през Лорис за 1:1. В 88-ата минута Маарез изработи перфектно положение и за Морган, но той пропусна от близо срещу Лорис.

— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



  Сподели
105