Стърлинг: Искаме да победим Челси


Н. Гавазов

Стърлинг: Искаме да победим Челси

Полузащитникът на Манчестър Сити Рахим Стърлинг сподели очакванията си от срещата с Челси в рамките на 2-я кръг ма Висшата лига на Англия. Двубоят е в неделя, от 18:00 часа българско време и Рахим призна, че се надява "гражданите" да победят шампиона.

"Този сезон ще бъде много труден. Всички отбори се подсилиха, а е невъзможно да се правят точни прогнози във Висшата лига. Челси е силен отбор във всички отношения: от защитата до нападението, но в неделя ще се получи добър мача и аз с нетърпение очаквам възможността да се сражаваме с този съперник", заяви Стърлинг.

"Надявам се, че мачът ще премине по наш сценарии, имаме нужда от резултат. Играем на своя стадион, това е първият домашен през сезона, ние искаме да постигнем победа. Единственото, което мога да обещая на феновете е упорито да се трудят, да се стараят да създават положения за гол и да вкарват колкото се може повече голове за нашия отбор. Поставил съм си определени цели по отношение на аситенциите и голове, които не искам да разкривам. Имам персонални цели и амбиции, които желая да реализирам през този сезон", добави играчът.

 

  Сподели
125