Влаар се колебае за бъдещето във Вила


И. Ангелов

Влаар се колебае за бъдещето във Вила

Рон Влаар заговори, че за него все още не е ясно дали ще подпише нов договор с Астън Вила или ще търси трансфер през лятото. Холандският национал става свободен агент от 1-ви юли и се говори за интерес от няколко клуба във Висшата лига на Англия. Луис ван Гаал от Манчестър Юнайтед от дълго време следи бранителя.

"Не зная какво крие бъдещето ми все още. Дори да знаех, не бих могъл да ви кажа. Истината е, че сега нищо не се случва в този аспект. Не знам дали ще подпиша продължение с Вила, няма нищо потвърдено."

"Висшата лига е страхотна по конкурентност. Мисля, че тук е най-тежкото състезание в света. Познавам само холандската освен тази лига, но така мисля. За всеки играч предизвикателството е жестоко. Страхотно е да се играе тук. Това ме направи по-добър играч, а и ме подобри като личност."

"Ван Гаал е тактически много силен. Той иска всичко от нас, както и от себе си. Всеки ден иска 100% от усилията, но в много позитивен план. Ако искаш да постигнеш нещо трябва да си отдаден, дисциплиниран, всичко. Резултатът идва от цялостното усилие."

  Сподели
147