Лоши новини за Ливърпул


Н. Гавазов

Лоши новини за Ливърпул

Лоши новини пристигнаха от лагера на английския вицешампион. Нападателят на Ливърпул Даниел Стъридж се завърна в САЩ за лечение, като над играча надвисна заплахата от операция. По-рано през този сезон Даниел пропусна пет месеца заради проблеми с бедрото. Футболистът на няколко пъти се сблъска с рецидив на травмата, което го накара да прекара няколко седмици в САЩ, където включително бе и под наблюдението на главния хирург на бейзболния Бостър Ред Сокс. Завръщайки се в Англия, през февруари Стъридж започна да играе, но това не продължи дълго.

Съобщава се, че играчът отново има проблеми с бедрото,, заради което не игра срещу Блекбърн в Купата на Англия на 8 април. Мениджърът Брендън Роджърс вече каза, че е малко вероятно Стъридж да играе през този сезон.

Нещата обаче могат да бъдат и по-лоши, тъй като Даниел е изправен пред операция, но от "Анфийлд" отказват да съобщят за това. В момента нападателят е в Америка, където ще се вземе решение какви мерки да се предприемат за подобряване на здравословното му състояние. Ако се стигне до операция, тя ще се състои през втората половина на май и почти сигурно ще попречи на Стъридж да започне новия сезон.

 

  Сподели
138