Яя Туре и Бони могат да играят с Челси


Н. Гавазов

Яя Туре и Бони могат да играят с Челси

Ако Яя Туре и Вилфрид Бони побързат да изпълнят дълга си пред родината, то могат да се завърнат в срок за пътуването на Манчестър Сити до Челси следващата събота в рамките на Висшата лига. Равенството 1:1 с националния отбор на Мали в събота вечер постави отборът на Кот д'Ивоар в изключително трудно положение. Поражение в сряда от Камерун ще означава за фаворита в купата на Африка турнира отпадане от турнира.

Най-печалният сценарий за националния тим на Кот д'Ивоар ще позволи на Яя и Вилфрид да се завърнат на разположение на своя клуб още в четвъртък или петък.

Отсъствието на Туре оказва огромно влияние върху играта на "гражданите" , които без своя лидер изпуснаха победата над Евертън, след това претърпяха домакинска загуба от Арсенал и най-накрая, излетяха от Купата на Англия, сензационно губейки от Мидълзбро.

Що се отнася до Бони, той все още не е провел нито една тренировка с отбора на Мануел Пелегрини, тъй като по време на трансфера се намираше на лагер-сбор с Кот д'Ивоар преди Купата на Африка.

Челси - Манчестър Сити ще се играе в неделя, 31 януари, от 19:30 часа българско време.

 

  Сподели
99