Манчестър Юнайтед с победа над КПР


И. Ангелов

Манчестър Юнайтед с победа над КПР

Манчестър Юнайтед застана на третата позиция във временното класиране на анлгийската Висша лига, след като успя да победи с 2:0 на гости на Куинс Парк Рейнджърс днес в среща от поредния двадесет и втори кръг - само на точка над Саутхемптън преди срещата на "светците" от кръга. Попаденията вкараха резервите Фелаини и Уилсън във второто полувреме.

В първата част вратарите успяха да задържат вратите си сухи, като Давид Де Хеа на два пъти лиши Чарли Остин от гола, а Роб Грийн спря Фалкао от непосредствена близост в най-доброто положение за гостите.

На почивката и двата отбора направиха смени - Коукър се появи за Ричард Дън за КПР, а Мата напусна за Фелаини за Юнайтед.

В 56-ата минута Грийн отново се прояви срещу Фалкао, когато той стреля с глава при добро центриране на Ди Мария. В 58-ата минута Рууни изведе Валенсия от дясно, той върна топката към дузпата, там Фелаини овладя и стреля добре за 1:0.

В самия край на срещата при една контра Джеймс Уилсън се намери на добра позиция след подаване от Мария, стреля, ударът му бе спасен, но той сам добави за 2:0.

  Сподели
77