Моуриньо: Получаваме важни коледни подаръци


Н. Гавазов

Моуриньо: Получаваме важни коледни подаръци

Мениджърът на Челси Жозе Моуриньо се оплака от съдийството в мача с Тотнъм в рамките на 20-я кръг на Висшата лига на Англия. Както е известно, "сините" претърпяха поражение с 5:3 и позволиха на Манчестър Сити да се изравни по точки в класирането.

"Допуснахме няколко грешки в защита, това бяха индивидуални грешки на играчите. Моите бранители трудно се справяха с Чадли и Кейн. Бранителите на Тотнъм също имаха трудности против Азар и Коща. Може да се говори за ключовите момент в мача, но аз предпочитам да се съсредоточа върху резултата. Моите футболисти се стараеха, но петото попадение им уби стремежа да обърнат нещата", заяви Моуриньо.

"В последните си два двубоя получаваме важни коледни подаръци. Коледни подаръци, които не се харесват на хората, обичащи футбола. Не искам да бъда наказан. Искам да бъда с отбора си в следващата среща, поради това ще кажа, че просто загубихме. Утре ще бъде нов ден", добави португалецът.

"Всеки двубой е непредсказуем, но има неща , които може да се предвидят. Без съмнение, аз ненавиждам да губя, но предпочитам да отстъпя както в мача с Нюкасъл с отлично съдийство на Аткинсън и наша неуспешна игра. Всичко е различно когато губиш заради футбола. Добре плащате на телевизионните си експерти, поради това смятам, че те ще потвърдят моите думи", каза още Моуриньо.

 

  Сподели
230