Ван Гаал: Не заслужавахме повече


Н. Гавазов

Ван Гаал: Не заслужавахме повече

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Луис ван Гаал сподели мнението си за срещата от 20-я кръг на Висшата лига на Англия със Стоук Сити, в която двата отбора не се победиха и завършиха при резултат 1:1.

"Не заслужавахме повече в този мач. Съперникът бе по-близо до това да вкара победен гол. Всички видяха колко трудно бе да се защитаваме от центриранията на Стоук. Имахме пространство и време за създаване на положения, но нямахме толкова много шансове за вкарване", заяви Ван Гаал.

"Стоук трябваше да се справя със силния вятър, но те са свикнали на това. Съперникът използваше дълги подавания и действаше максимално просто. Вятърът не ни пречеше да играем, би трябвало по-добре да действаме. Знаем, че трябва да работим над защитата при статичните положения, имахме две срещи посветени на този въпрос. Много лошо действахме при ситуацията с пропуснатия гол. Хубаво е, че успяхме да изравним резултата. По-добре трябва да играем пи гостуванията. За мен няма разлика между гостувания и домакинства - нашите фенове навсякъде ни подкрепят. Но ние трябва да се подобрим", добави холандецът.

 

  Сподели
20