Лестър се върна от два пасив срещу Ливърпул (видео)


И. Ангелов

Лестър се върна от два пасив срещу Ливърпул (видео)

След като поведе с цели две попадения от дузпи в поредния двадесети кръг на английската Висша лига, на "Анфийлд" Ливърпул позволи на Лестър Сити да се върне до 2:2 и така мърсисайдци ще заемат осмата позиция след края на този кръг в Англия. Днес дузпите за домакините вкара Джерард, а Нуджънт и Шлуп върнаха голове за "лисиците".

Началото на "Анфийлд" бе за гостите, когато Маарез бе близо до гол пред Коп-а във 2-ата минута. В 11-ата минута той отново бе близо до това да открие. 

В 15-ата минута Кутиньо намери Стърлинг в наказателното поле на гостите и крилото спечели дузпа срещу Морган. Джерард бе точен от бялата точка за 1:0.

В 38-ата минута отново Кутиньо бе в центъра на събитията, когато проби добре в наказателното поле през няколко играча и но при опит да подаде топката се удари в ръката на Симпсън и това бе нова дузпа. Отново Джерард застана зад топката и прати вратаря в грешната посока за 2:0.

Втората част Ливърпул започна по-уверено, но в 58-ата минута Лестър върна гол, с прекрасен удар от полу-воле, който не остави шанс на Миноле. Само минута след това шокът за домакините бе пълен, когато Джеф Шлуп направи резултата 2:2. Крилото взе топката от Маарез и си намери място да стреля по земя през Миноле. 

Шлуп имаше шанс и да спечели срещата за своите в 72-ата минута. В 87-ата минута съдията Майк Джоунс трябваше да прави голямо решение, когато Борини падна отново в наказателното поле срещу Морган, но този път дузпа не бе отсъдена. Така срещата завърши при 2:2.

— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



  Сподели
209