Сър Алекс: Не знам как Ван Гаал може да очаква резултати при толкова много травми


Н. Гавазов

Сър Алекс: Не знам как Ван Гаал може да очаква резултати при толкова много травми

Бившият мениджър на Манчестър Юнайтед Сър Алекс Фъргюсън определи 33-годишния Майкъл Карик за най-добър полузащитник във Висшата лига на Англия. Слез завръщането на Майкъл в строя, Луис ван Гаал спечели шест от седем проведени мача и се укрепи в топ 4 на Премиършип. Сър Алекс вижда голямата роля на Карик в тези постижения.

"Мисля, че Майкъл е най-добрият централен полузащитник в английския футбол. Мисля, че е най-добрият английски играч в тази игра", заяви Сър Алекс.

Шотландският специалист също така сподели мнението си за представянето на "червените дяволи" при Луис ван Гаал.

"Не знам как Ван Гаал може да очаква резултати с толкова голямо количество травми. Когато всички се върнат в строя, вие ще видите подема на Юнайтед. Той ще бъде успешен, защото е забележителен мениджър. Не ме интересува какво се случва с играчите, които той закупи, защото на тях им трябва време. Когато закупих Неманя Видич и Патрис Евра през януари, получи се същото. Трябваха им пет месеца, за да свикнат да играят за Манчестър Юнайтед - а свикнат с културата и историята на клуба. С нови играчи винаги е така", добави великият шотландец.

 

  Сподели
23