Венгер: Хората имат погрешна представа за мен


Н. Гавазов

Венгер: Хората имат погрешна представа за мен

Мениджърът на Арсенал Арсен Венгер потвърди желанието си да привлече централен защитник през януари. Остава само да се намери правилният играч. Според по-ранни публикации, лондонският клуб е готов да предостави на Венгер около 20 милиона паунда за зимни трансфери. Освен защитник, французинът търси и опорен полузащитник, но не е лесно да се намерят подходящите футболисти през тази част на сезона.

"Ако намерим защитник, ние веднага ще го купим. Мисля, че се подобряваме, но не трябва да спираме дотук. Трябва да демонстрираме това в заключителния стадии на сезона, защото сега имаме Висшата лига и ни трябват победи. След това идва Купата на Англия и Шампионска лига, а без надеждна отбрана нямаме бъдеще", заяви Венгер.

"Хората имат погрешна представя за мен, че се страхувам да харча пари. Това съвсем не е така, аз не се страхувам да харча пари. Ако вие изкарате една вечер с мен, сигурен съм, че ще го разберете!", каза още французинът.

"Не обичам да харча вашите пари, но обичам да харча моите. Имайки в предвид това, че клубът се намираше в период, когато не разполагаше с пари. Не обичам да харча, когато нямам пари. При това в бъдеще нямам проблеми с това. Единствено съм против да се изразходват пари, които могат да подложат на опасност бъдещето на клуба", добави Венгер.

 

  Сподели
107