Ва Гаал: Трябваше да вкараме повече голове


Н. Гавазов

Ва Гаал: Трябваше да вкараме повече голове

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Луис ван Гаал сподели мнението си за срещата със Стоук Сити в рамките на 14-я кръг на Висшата лига на Англия. Както е известно, "червените дяволи" победиха съперника си с 2:1 и се доближиха на точка от третия Саутхемптън.

"Това не бе най-добрият ни мач. През първото полувреме не бяхме достатъчно агресивни, не отстоявахме позициите си на терена. Не бях много доволен и на почивката казах това на играчите. След почивката играхме по-добре, създадохме много положения за гол, но трябваше да вкараме повече попадения", заяви Ван Гаал.

"Когато влезе Питър Крауч, ти разбираш, че ще има много дълги центрирания напред. Това не е лесно, но се радвам, че победихме. Не бе задължително да допускаме последните ситуации пред вратата си, но винаги така се случва. В шампионата на Англия се налага да се бориш до последно и това е норма. Доволен съм от резултата. Утре ще имаме коледна вечер и най-важното е, че ще и се наслаждаваме", каза още мениджърът.

"Що се отнася до Рууни, утре предстои да му се направят снимки, тогава ще знаем повече. Радвам се, че травмата на Ди Мария не е толкова тежка. Когато играчите се върнат, ние ще може да видим най-ярката светлина в края на тунела", добави Ван Гаал.

 

  Сподели
26