Уест Хем надви Ливърпул (видео)


И. Ангелов

Уест Хем надви Ливърпул (видео)

Уест Хем изглеждаше много добре с новите си попълнения срещу Ливърпул в поредния кръг от Висшата лига на Англия, когато тимът прие мърсисайдци и победи с 3:1. Головете днес вкараха Рийд, Сако и Амалфитано, а за "червените" се разписа единствено Стърлинг. Гостите определено не успяха да се справят с липсата на Стъридж в атака, а Валенсия и Сако изиграха силен мач за домакините.

Още във 2-ата минута Уинстън Рийд откри резултата, когато Даунинг изсипа един пряк-свободен удар в опасната зона, Томкинс игра с глава към Рийд, който изпрати топката в мрежата. В 7-ата минута резултатът стана 2:0, когато Сако пое топката от дясно, Морено не действа добре срещу него и той копна топката над Миноле с може би опит да центрира.

В 26-ата минута Хендерсън центрира за Балотели, той свали топката за Стърлинг и резултатът стана 2:1 след мощен удар на младежа. Във втората част Ливърпул опита да реагира с представянето на Ламбърт в игра, а Амалфитано се появи за домакините. В 88-ата минута именно Амалфитано се разписа, когато бе изведен от Даунинг - 3:1.

— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



  Сподели
228