Уилшър: Мен не биха ме продали само за 20 милиона


И. Ангелов

Уилшър: Мен не биха ме продали само за 20 милиона

Джак Уилшър смята, че Арсенал не би посмял да продаде полузащитника на директен опонент за титлата само за 20 милиона евро, след като "топчиите" успяха да си подсигурят услугите на нападателя на Манчестър Юнайтед - Дани Уелбек, за тази цена. Уилшър потвърди, че е доволен от това попълнение, като бе цитиран от Independent:

"Гари Невил е прав, той знае за какво говори. Той каза онези думи за грешката на Юнайтед от продажбата, защото Дани е момче от Манчестър, той е там от дете. Това е същото, сякаш Арсенал да продаде мен за 16 милиона лири. Вероятно няма как да се случи такова нещо."

"На днешния пазар 16 милиона са нищо. С качеството, което предлага Дани, това е далавера. Няма много играчи, които биха сменили един топ отбор в Англия, с друг. Особено англичани. Това е нечувано дори. Дани може да направи разликата за Арсенал този сезон. Той има страхотни качества и ще е добър за нас."

Уилшър продължи с думи за критиците си, обещавайки да затвори устите им този сезон:

"Аз зная, че ще има хора, които ще ми помогнат в кариерата и ще ми подействат - босът и някои от треньорите тук. Всеки може да ми каже какво иска от мен, но останалите нямат значение. Мисля, че срещу критиците възрастта ми е извинение, но аз няма да го използвам. Знаете, че от дълго време съм тук. Вече минаха 6 години от дебюта ми. Една нормална кариера е 20 години, но за футбола е друго. Сега се чувствам добре, във форма и нямам търпение да играя."

"Когато бях по-млад аз гледах критиките и когато имаш лош мач това те притиска. Но ние играем на всеки три дни и винаги има шанс да се поправиш."

  Сподели
149