Хески: Хамес може да замести Суарес


И. Ангелов

Хески: Хамес може да замести Суарес

Според бившия нападател на Ливърпул и сегашен посланик на отборът на Сони - Емил Хески, Хамес Родригес би бил перфектният заместник на Луис Суарес. Бившият нападател на Англия предложи на мърсисайдци да инвестират в младата звезда на Колумбия, която блесна на Световното първенство.

"И Алексис Санчес и Хамес Родригес запалиха Световната купа. Хамес е само на 23, така че може да гледаме на него в дългосрочен план. Той би бил моята цел номер едно, ако Ливърпул търси нова цел."

Дивок Ориги, 19-годишният белгийски нападател, също е хванал окото на Хески: "Toй наистина ме впечатли на Световното. Не показа много лабилност и бе клиничен на върха, въпреки възрастта."

Хески, който изигра 150 мача за Ливърпул след трансфер от Лестър, заговори и за липсата на шанс Ливърпул да съхрани Суарес в отбора:

"Ливърпул бе принуден да продава. Не може да продължаваш да подкрепяш играч, който се държи по скандален начин. Идва един момент, в който трябва да се освободиш от него. Парите, които получи тимът от Барселона, са добри."

  Сподели
140