Роджърс: Никой не е по-голям от Ливърпул


И. Ангелов

Роджърс: Никой не е по-голям от Ливърпул

Брендан Роджърс настоя, че неговия Ливърпул е по-голям от всеки индивидуален играч, след като днес стана ясно, че дойде краят на транферната сага около Луис Суарес и той бе продаден на Барселона за 70 милиона лири. И двата клуба потвърдиха, че договорката е била постигната днес, и Суарес ще премине медицински тестове преди да започне изпълнението на 5-годишен контракт.

"Ние се концентрираме над бъдещето. Ние искаме да продължим прогресът, който направихме до тук и да надградим над последния сезон във Висшата лига. Уверен съм, че ще подобрим отбора и ще сме по-силни тази година, когато ще се състезаваме на всички фронтове - както у дома, така и в най-престижното състезание - Шампионска лига.

"Ако трябва да се обърнем към историята на този страхотен клуб, то ще разберем, че Ливърпул е по-голям от всеки един играч като индивидуалност. Дано привържениците ни продължат да мечтаят и да вярват, че се подобряваме, защото заедно ние ще вземем успехите, които заслужаваме."

"Суарес е специален талант и аз му благодаря за ролята, която изигра в тима през последните 2 години. Мисля, че той ще е първият, който ще признае колко се подобри за този период, заедно с отбора. Той извлече толкова от нас, колкото и ние от него."

"Клубът направи всичко възможно да го задържи в Ливърпул, но след дълги дискусии ние се съгласихме да изпълним желанието му да замине за Испания за ново предизвикателство и опит."

  Сподели
128