Юнайтед се отказва от Шоу заради Алба?


Н. Гавазов

Юнайтед се отказва от Шоу заради Алба?

Планираният преход на левия защитник на Саутхемптън Люк Шоу в Манчестър Юнайтед се намира под заплаха да се провали, съобщава британската преса. Според информацията, новият мениджър на "червените дяволи" Луис ван Гаал е решил да насочи своето внимание към други футболисти на тази позиция.

Изминаха няколко седмици от момента, в който Юнайтед предложи 27 милиона паунда за Шоу, но "светците" не бързат да приемат решение за своята изгряваща звезда тъй като все още нямат назначен мениджър. Тази задръжка е хвърлила в размисли холандския наставник, че сумата от 27 милиона паунда може да се използва по по-подходящ начин.

18-годишният Шоу от самото начало не е бил трансферна цел на Ван Гаал - "червените дяволи" са започнали диалог за Люк още когато на мениджърския мостик се е намирал Дейвид Мойс и когато Патрис Евра все още не бе продължил договора си с клуба.

Във връзка с тези съобщения в британската преса, в Испания пък се появиха слухове, че Ван Гаал е помолил босовете си да отправят питане за 25-годишния защитник на Барселона Жорди Алба, който в момента се готви в състава на испанския национален отбор за Световното първенство в Бразилия.

 

  Сподели
52