Арсенал победи Уест Хем (видео)


И. Ангелов

Арсенал победи Уест Хем (видео)

Арсенал прие Уест Хем в мач от тридесет и четвъртия кръг на английската Висша лига, като днес успя да победи с 3:1 своя опонент и отново да влезе в челната четворка в Англия. Евертън обаче има мач по-малко и точка по-малко, така че шансовете на карамелите за Топ 4 остават реални.

Арсенал започна силно срещата си днес, но пропуски на Жиру и оставиха резултата непроменен на 2 пъти. Така към края на полувремето гостите опитаха да атакуват и поведоха в резултата. В 40-ата минута Ночерино напредна добре, стреля по Шчесни, който спаси, а след разбъркване Мат Джарвис добави с глава топката в мрежата.

В 44-ата минута Арсенал изравни, когато Касорла намери Подолски по прекрасен начин в наказателното поле, той овладя и със силен удар направи резултата 1:1.

В 55-ата минута Жиру осъществи обрата си, когато Вермален подаде дълбоко в наказателното поле, французинът овладя по изключителен начин и веднага стреля от воле през краката на вратаря. Последваха силни моменти за Касорла и Подолски. В 78-ата минута германецът вкара отново след брилиантна асистенция на Арън Рамзи.

1 Ливърпул




77
2 Челси




75
3 Манчестър Сити




70
4 Арсенал




67
5 Евертън




66

— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



  Сподели
243