Тотнъм вкара пет на Съндърланд (видео)


И. Ангелов

Тотнъм вкара пет на Съндърланд (видео)

Тотнъм отново превзе шестото място във временното класиране и Манчестър Юнайтед, след като днес в мач от поредния тридесет и трети кръг на Висшата лига на Англия, шпорите приеха последния - Съндърланд, и успяха да победят с 5:1 след голове на Адебайор, Кейн, Ериксен и Сигурдсон.

В началото Тотнъм започна добре, но атаките на Съндърланд се оказаха доста опасни. Така в 17-ата минута против развитието на нещата на терена Лий Кетърмол откри, когато Кирикеш получи топка от Лорис и подаде директно на своя опонент за гол на празна врата.

В 28-ата минута Адебайор изравни. Тук Кристиан Ериксен центрира на втора греда, отбраната на гостите не се справи с топката и нападателят с гърди я отигра в мрежата. До края на тази част Тотнъм тотално надигра опонента, но не успя да вкара повече.

В 59-ата минута Хари Кейн вкара първото си попадение в елита на Англия, отново след асистенция на Ериксен. Той центрира по перфектен начин за младока по земя и той матира Маноне. В 78-ата минута 3:1 оформи играчът на мача Ериксен, Той заслужаваше попадението си след прекрасната игра, макар да се възползва и от малък рикушет в наказателното поле.

В 86-ата минута резултатът стана 4:1 - Емануел Адебайор с втория си гол за вечерта. Тук Браун не успя да изчисти добре една топка, Кейн я взе на границата на наказателното поле, премина през бранителя и стреля по Маноне, който спаси, но кълбото попадна на пътя на Адебайор и той просто я бутна зад гол-линията.

Това не бе всичко днес. В 92-ата минута появилият се преди 10 минути Гилфи Сигурдсон се разписа. Маноне не успя да се справи с една висока топка тук, тя попадна в Сигурдсон, който без проблеми намери мрежата и така ситуацията пред Гус Пойет става все по-тежка.

1 Ливърпул




74
2 Челси




72
3 Манчестър Сити




70
4 Арсенал




64
5 Евертън




63
6 Тотнъм




59
7 Манчестър Юнайтед




57

— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



  Сподели
114