И отслабен Юнайтед разби Нюкасъл (видео)


И. Ангелов

И отслабен Юнайтед разби Нюкасъл (видео)

Манчестър Юнайтед взе четвърта поредна победа като гост днес и общо 11-та за кампанията, след като в тридесет и втория кръг на Висшата лига на Англия Нюкасъл прие "червените дяволи" за загуба с 4:0. За най-силния гост в лигата Хуан Мата се разписа на 2 пъти, а Чичарито и Янузай оформиха крайния резултат.

В първото полувреме Юнайтед бе по-увереният с топката, но Андерс Линдегаард на няколко пъти трябваше да се намеси за своите и да запази вратата си срещу Сисе. В 39-ата минута Хуан Мата откри резултата, когато получи възможност да стреля от пряк-свободен удар на добра позиция, и го направи перфектно.

В 44-ата минута Кагава изведе Чичарито на прекрасна позиция, но мексиканецът нацели страничната греда с удар по земя. 

В 50-ата минута Мата удвои сметката си, когато Ернандес отново бе изведен от Кагава на добра позиция. Нападателят върна топката към наказателното поле, където Мата овладя, финтира със спокойствие Колочини и Елиът, преди да завърши на празна врата.

Чичарито стигна до попадението си в 65-ата минута. Тук резервата Янузай изведе Кагава на добра позиция, той центрира перфектно за навлизащия на скорост Чичарито, и той с удар по земя оформи 3:0. Това бе гол номер 42 за Ернандес в 83 мача за Юнайтед. До края на срещата Юнайтед владееше спокойно, макар в 84-ата минута отново да видяхме класно спасяване от Линдегаард срещу Сисе. 

В една от последните си атаки в 93-ата минута Нани и Янузай размениха пасове извън наказателното поле, белгиецът изведе Мата, той му върна топката с пета на чиста позиция и Янузай оформи 4:0 за категоричната победа.

3 Челси




69т.
4 Арсенал




64
5 Евертън




60
6 Манчестър Юнайтед




57
7 Тотнъм




56

— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



  Сподели
89