Моуриньо се оплаква от несправедливо отношение


Н. Гавазов

Моуриньо се оплаква от несправедливо отношение

Мениджърът на Челси Жозе Моуриньо е убеден, че Футболната асоциация на Англия (ФА) се отнася несправедливо към него. Тази седмица ФА обвини португалският специалист в непристойно поведение в мача с Астън Вила. Жозе вече потвърди своето намерение да подаде апелация.

Трябва да отбележим, че това вече е втори инцидент през сегашната кампания, когато ФА повдига обвинения срещу Моуриньо и поради тази причина португалецът е изправен пред внушителна глоба. Жозе смята подобно отношение за несправедливо.

"Вижте, ако погледнете на обвиненията от последния мач, тогава ще видите, че аз съм различен в очите на тези хора, аз съм друг. Това е очевидно. Това ме дразни. Възприемат ме различно и не разбирам защо. От гледна точка на английския футбол, никой - нито един англичанин или британец - никой, работещ зад пределите на страната, не е направил толкова много за английския футбол, както аз за петте години работа в Италия и Испания", заяви Моуриньо.

"Знаете ми профила като човек: казвам това, което мисля и чувствам. Не съм говорил нищо, защото планирах да се върна и исках добро отношение към себе си. Но това не се случи. Дори след събота аз ще продължавам да говоря, че английските арбитри са много, много добри и аз напълно вярвам в тях. Дори след събота. Все пак, това не се отнася до някои", каза още португалецът.

 

  Сподели
84