Венгер притеснен от загубата на много играчи


А. Йорданов

Венгер притеснен от загубата на много играчи

Мениджърът на Арсенал Арсен Венгер заяви, че ще се опита да намери причината за контузиите на играчите през този сезон, което е на път да провали добрата кампания на "топчиите". Както е известно, Тио Уолкът има разкъсани връзки и няма да бъде на разположение до края на сезона, а Аарън Рамзим има проблем с бедрото още от Коледа. Джак Уилшър счупи кост на крака си при мача на Англия с Дания, а германският национал с турски корени Месут Йозил пък получи травма във вторник срещу Байерн и ще извън терените за месец и половина.

"Обезпокоен съм за случващото се в отбора. Не можем да разчитаме на голяма част от нашите играчи в решителната част на сезона. Ще анализираме ситуацията и ще видим дали всички тези контузии имат нещо общо".

"За Уолкът мога да кажа, че това беше един късмет, но за другите все още търся причината. Футболист като Йозил, който не игра срещу Стоук, замина за Германия, където тренира по - различен начин и на други терени".

"Притеснени сме и за ситуацията с Рамзи. Неговото лечение е по - дълго от очакваното. Той опита да се присъедини към нас в четвъртък, но отново получи болки. Нормално, Аарън също не е спокоен. Трябва да сме много внимателни с него. Кога ще се върне? Очаквам това да се случи до две седмици", заяви още френският специалист пред репортери.

  Сподели
152