Тотнъм без проблеми в Нюкасъл (видео)


И. Ангелов

Тотнъм без проблеми в Нюкасъл (видео)

В мач от двадесет и шестия кръг на Висшата лига на Англия Тотнъм бе на гости в Нюкасъл, за да спечели срещата си с 4:0 и да заеме, може би и временно, петата позиция в класирането на първенството. Емануел Адебайор отново вкара за своите, за да открие, преди Паулиньо, пак тогоанецът и Чадли да оформят крайния резултат.

В 5-ата минута Адебайор пропусна изключителен шанс да открие, и шпорите можеха да съжалят за това в 8-ата минута, когато Лорис лиши Сисе от сигурен гол от непосредствена близост. В 19-ата минута обаче Крул се провали при центрирането на Бенталеб, като така за Адебайор остана лесен завършек за 1:0.

В 31-ата минута Ленън стреля добре и нацели гредата на Крул. В 53-ата Паулиньо вкара отново. Крул отново не улови един удар от далеч на Адебайор, като топката остана в опасната зона за Паулиньо, той обаче трябваше с два опита да намери мрежата.

В 74-ата минута Лорис отново се прояви, като спаси удар на Гуфран с глава от много близо с нова невероятна намеса. В 80-ата вратарят лиши Сисе от нов гол. Това позволи на Емануел Адебайор отново да се разпише 2 минути след това, отново донякъде вината бе в Крул. В 88-ата минута крайният резултат оформи Насър Чадли с красив удар.

 

1 Челси




57т.
2 Арсенал




56
3 Манчестър Сити




54
4 Ливърпул




53
5 Тотнъм




50
6 Евертън




45
7 Манчестър Юнайтед




42
8 Саутхемптън




39
9 Нюкасъл




37
10 Суонзи




28

 

 

— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



  Сподели
131