Касорла: Жиру е на нивото на Суарес и Рууни


Н. Гавазов

Касорла: Жиру е на нивото на Суарес и Рууни

Полузащитникът на Арсенал Санти Касорла сравни съотборника си Оливие Жиру с нападателя на Манчестър Юнайтед Уейн Рууни и нападателя на Ливърпул Луис Суарес, а също така призна, че навремето е можел да се окаже в състава на един от испанските грандове.

"Според мен, Оливие играе на същото ниво както Суарес, Рууни и останалите голмайстори в лигата. Той много здраво се държи на краката си и е способен да задържа топката. Ефективен е при игра с крака и при игра с глава. Жиру с представянето си във Франция и Англия вече доказа, че е великолепен нападател и с всяка година майсторството му расте", цитира Goal.com. думите на Касорла.

Реал, както и Барселона са истински паметници в испанския футбол. Всички играчи мечтаят да играят за един от тези два отбора. Преди няколко години преговарях с мадридчани, но трансферът не се състоя. Не всичко зависи от нас. Така се разви съдбата, че аз не попаднах в нито един от тези клубове. Но след това кариерата ми се разви добре и аз не съжалявам за нищо", допълни испанецът.

 

  Сподели
93