Фулъм взе точка от Юнайтед на Олд Трафорд (видео)


И. Ангелов

Фулъм взе точка от Юнайтед на Олд Трафорд (видео)

Манчестър Юнайтед се затрудни и в крайна сметка не успя да си спечели позитивен резултат срещу Фулъм днес в мач от двадесет и петия кръг на Висшата лига на Англия. Тук на "Олд Трафорд" Фулъм откри резултата и се прибра в глуха отбрана, която "червените дяволи" трябваше да обърнат, но с последната атака в мача гостите успяха да стигнат до 2:2.

В 19-ата минута резултатът бе открит, когато Фулъм реализира една от многото опасни контри. Люис Холтби намери Стив Сидуел в опразненото наказателно поле и Давид Де Хеа нямаше шанс да спаси.

В 23-ата минута Рафаел центрира прекрасно за Ван Перси, който на метър от гол-линията изстреля кълбото високо и силно в трибуните. Последва нова опасна атака на Фулъм, която отново завърши със сам човек срещу Де Хеа, но Ричардсън пропусна този шанс.

Във второто полувреме Маартен Стекеленбург бе подложен на много удари, като до 78-ата минута той задуржа своите в мача. Дейвид Мойс прибегна към Аднан Янузай, Чичарито и Валенсия за Дарън Флетчър, Ашли Йънг и Рафаел, а това изглежда подейства.

В 78-ата минута след една атака с много удари топката попадна в Мата, който намери Ван Перси на отлична позиция за завършек на празна врата. В следващата атака пък една изчистена топка попадна в Карик, и той стреля, топката се отклони от крак на бранител и влетя отново в мрежата на Стекеленбург за обрата с 2:1.

Минута преди края на 5-те минути продължение обаче гостите отново отбелязаха гол, когато Де Хеа изби слабо един удар, топката попадна на пътя на Дарън Бент, който я бутна в мрежата за 2:2.

 

1 Челси




56т.
2 Арсенал




55
3 Манчестър Сити




54
4 Ливърпул




50
5 Тотнъм




47
6 Евертън




45
7 Манчестър Юнайтед




41
8 Нюкасъл




37

 

 

— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



  Сподели
234