Норич издържа срещу Ман Сити (видео)


И. Ангелов

Норич издържа срещу Ман Сити (видео)

Норич Сити успя да задържи Манчестър Сити до нулево равенство в срещата от двадесет и петия кръг на английската Висша лига днес, изиграна на "Кероу Роуд". "Гражданите" подложиха опонентите си на голямо напрежение, особено в края на срещата, но все пак Норич издържа на натиска.

Сити не успя да се възползва от подхлъзването на Арсенал днес, след като топ-реализаторите в Англия бяха задържани 90 минути. И двете полувремена Норич започна с героична отбрана, която постепенно избледняваше. В атака пък домакините не показаха абсолютно нищо.

Единствено в 18-ата минута след един корнер Хупър успя да вкара някак топката в мрежата на Харт, но попадението на домакините бе отменено поради засада. Във второто полувреме Фер и Мартин показаха няколко обещаващи атаки, завършени несполучливо от Хупър. Сити също не бе точен в завършващата фаза, а Пелегрини замени Йоветич с Джеко и Негредо с Коларов след 60-ата минута. Промените не подействаха, а тъкмо обратното, най-добрата ситуация падна за домакините в 89-ата минута след поредица от положения пред Харт.

 

1 Челси




56т.
2 Арсенал




55
3 Манчестър Сити




54
4 Ливърпул




50
5 Евертън




45
6 Тотнъм




44
7 Манчестър Юнайтед




40
8 Нюкасъл




37
9 Саутхемптън




36

 

 

— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



  Сподели
155