Юнайтед победи Суонзи на Олд Трафорд (видео)


И. Ангелов

Юнайтед победи Суонзи на Олд Трафорд (видео)

Манчестър Юнайтед прие Суонзи Сити в мач от двадесет и първия кръг на Висшата лига на Англия днес, а домакините този път успяха да победят своя опонент с 2:0, само седмица след като на същия терен между тези отбори победа взе уелският отбор. Днес Валенсия и Уелбек вкараха попаденията за Юнайтед.

През първата част домакините действаха бавно и с много грешки, които изглежда идваха от размяната на местата на Янузай и Кагава от Дейвид Мойс. Той бе поставил японеца на крилото, а 18-годишния белгиец бе зад нападателя. След почивката двамата заиграха на предпочитаните си позиции и играта коренно се промени. 

В първата част обаче Янузай нацели гредата от пряк-свободен удар на добра позиция още в 11-ата минута, а Дани Уелбек пропусна страхотно положение в 36-ата, когато бе намерен от Рафаел на чиста позиция.

Втората част започна много силно за домакините и още в 47-ата минута Валенсия реализира, след като при едно центриране на Янузай от ляво Кагава стреля с глава, а избитата от вратаря топка падна в краката на Валенсия. 

В 59-ата минута Дани Уелбек все пак вкара шестото си попадение в последните 6 мача за Юнайтед, когато Евра изпрати опасна топка в наказателното поле и тя бе продължена към мрежата от нападателя. 

В 66-ата минута Смолинг пропусна изумително положение, когато Кагава постави топката на крака му на метър от гола, а той някак прехвърли целта. В 76-ата минута при една бърза контра Рафаел и Кагава стигнаха до ново добро положение, в което удар на японеца бе избит от гол-линията. В крайна сметка Юнайтед победи само с 2 гола аванс.

 

1 Челси




46т.
2 Арсенал




45
3 Манчестър Сити




44
4 Евертън




41
5 Тотнъм




40
6 Ливърпул




39
7 Манчестър Юнайтед




37
8 Нюкасъл




33
9 Саутхемптън




30

 

 

— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



  Сподели
211