Хуан Мата може да премине в Атлетико Мадрид


Н. Гавазов

Хуан Мата може да премине в Атлетико Мадрид

Бащата и едновременно с това агент на полузащитника Хуан Мата се готви да пристигне в Лондон за да обсъди с ръководството на Челси бъдещето на своя син. Тези дни мениджърът на "сините" Жозе Моуриньо" заяви, че не иска да губи испанеца, но и няма да го задържи на "Стамфорд Бридж", ако той иска да си тръгне през януари. Източникът на информацията съобщава, че Хуан е силно обезпокоен от своето място в националния отбор на Испания в света на приближаващите финали на Световното първенство по футбол в Бразилия. 25-годишният Мата е открит за смяна на отбора - в краен случай под наем.

Твърди се също така, че Хуан предпочита да се върне в родината си и тази възможност е готов да му предостави водещият борба за титлата в Примера дивисион Атлетико Мадрид. "Дюшекчиите" са готови да получат под наем Мата, а след това и да го закупят.

Бащата на играча е наясно с интереса на Атлетико и има намерение да обсъди този въпрос с Челси. Коз в намеренията на мадридчани е факта, че те се намират в много добри отношение със своите лондонски колеги.

 

  Сподели
126