Солскяер обърна Нюкасъл и продължава


И. Ангелов

Солскяер обърна Нюкасъл и продължава

Кардиф Сити продължава напред към четвъртия кръг на ФА Къп, след като днес успя след гол пасив да достигне до пълен обрат на гости на Нюкасъл Юнайтед. За победата с 2:1 Оле Гунар Солскяер изигра добре своите резерви и впечатли макар и срещу отслабен състав на домакините.

Първото полувреме бе равностойно за двата отбора, като за Кардиф бе отменен гол на Хъдсън при един корнер, когато бе отсъдено нарушение в атака. Нюкасъл бавно навлезе в срещата и започна все по-често да атакува в процеса на мача. Така в 62-ата минута Папис Сисе откри резултата заслужено, когато получи добра топка от Сисоко в наказателното поле.

След тази ситуация обаче Кардиф започна да действа по-агресивно. В 67-ата минута резервата Кембъл бе близо до гол, но нацели гредата. В 72-ата минута в игра се появи Крейг Нуун и с първото си докосване само секунди след това вкара изумителен гол от далечна дистанция.

В 80-ата минута пък Уитингам центрира от корнер на втора греда, където се извиси Кембъл и осъществи пълния обрат. Така след головете на двете смени златната резерва на Манчестър Юнайтед дебютира в собствен стил на мениджърския пост в Англия, изпращайки своите в четвъртия кръг на ФА Къп.

  Сподели
73