Сити и Блекбърн ще преиграват след равен (видео)


И. Ангелов

Сити и Блекбърн ще преиграват след равен (видео)

Манчестър Сити успя да поведе на гости на Блекбърн в мач от третия кръг на ФА Къп, но домакините успяха да се върнат до 1:1 благодарение на гол от Скот Дан, като така си издействаха преиграване за продължаването в четвъртия кръг на най-стария турнир, макар и това да е на "Етихад" в Манчестър.

Първата част Сити доминираше, но добре подредената отбрана на домакините позволи на "гражданите" само на 2 пъти да погледнат към гола. Едната от тези ситуации обаче бе оползотворена от Алваро Негредо, когато след един корнер Джеко центрира към задната греда, където завършекът бе от непосредствена близост.

В 55-ата минута пък след като бе по-силният отбор във второто полувреме, Блекбърн изравни, а това стана отново след центриране и слаба изява на Костел Пантилимон, която позволи на капитана Дан да изравни.

След изравнителния гол Джеко, Негредо и резервата Навас бяха близо до гол, но късметът не бе с тях в този мач. В 85-ата минута пък Дедрик Боята бе изгонен за втори жълт картон след глупаво влизане в краката на ДиДжей Кембъл. Така до края и на 4-те минути продължение домакините бяха по-активни, но резултатът не се промени.

 

— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



  Сподели
120