Сити с резултатна победа над Фулъм (видео)


И. Ангелов

Сити с резултатна победа над Фулъм (видео)

Манчестър Сити и Фулъм проведоха прекрасна среща насред Лондон днес в мач от седемнадесетия кръг на Висшата лига на Англия. В победата на гостите от Манчестър с 4:2 те първо поведоха с 2 попадения, преди Фулъм да изравни, но с нови 2 късни гола "гражданите" взеха второто място в лигата зад Ливърпул.

В 23-ата минута тук резултатът бе открит от Яя Туре. Това бе чрез ново феноменално изпълнение на пряк-свободен удар. В 43-ата минута Венсан Компани вкара след един пряк-свободен удар на Насри, който бе отигран с глава от Демикелис. Отбраната на домакините действаше разсеяно и позволи на Компани да открадне топката и да реализира.

В 50-ата минута гол за Фулъм върна Киерън Ричардсън, когато Сидуел и Таарабт организираха мълниеносна контра. В 69-ата минута резултатът бе изравнен по комичен начин, когато Венсан Компани не успя да изчисти едно центриране на Рийдер в правилната посока и насочи кълбото към вратата си, където и Хесус Навас опита да спаси с акробатично изпълнение, но все пак автоголът на капитана бе факт.

В 78-ата минута Давид Силва изведе Навас в добра позиция и той матира отново Стекеленбург. 5 минути след това и Джеймс Милнър вкара, когато бе намерен по прекрасен начин от Негредо с външната част на обувката.

 

1 Ливърпул




36т.
2 Манчестър Сити




35
3 Арсенал




35
4 Челси




33
5 Евертън




31
6 Нюкасъл




30
7 Манчестър Юнайтед




28
8 Тотнъм




27
9 Саутхемптън




24

— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



  Сподели
147