И Нюкасъл надви Юнайтед (видео)


И. Ангелов

И Нюкасъл надви Юнайтед (видео)

Манчестър Юнайтед прие Нюкасъл Юнайтед в мач от петнадесетия кръг на Висшата лига на Англия, а днес домакините загубиха срещата с резултат 1:0. Трябва да се спомене и пълната липса на късмет за "червените дяволи", след като чиста дузпа и червен картон не бяха забелязани в един момент от мача, а и гол на Ван Перси бе отменен правилно поради засада.

Първото полувреме Нюкасъл игра прибран в полето си, като Юнайтед опитваше най-вече с центрирания от фланговете да създаде опасности. Добре тук се проявяваше Нани, но Ван Перси не показваше нищо в предни позиции. 

Във втората част Бен Арфа се появи за Нюкасъл и в 61-ата минута гостите стигнаха до гол. Евра не изчисти добре една топка и и Сисоко се възползва, плъзна топката за Кабайе на дъгата и той вкара през Видич и Де Хеа. 

Мойс реагира с пускането на Заха и Андерсон за Клевърли и Нани, но Юнайтед не се промени. Най-доброто положение за домакините дойде след един корнер, когато Нани центрира на главата на Евра, той стреля добре, но на далечната греда Тиоте изби с ръка влизащата във вратата топка, а това се случи малко преди попадението на гостите.

1 Арсенал




34т.
2 Челси




30
3 Манчестър Сити




28
4 Ливърпул




27
5 Евертън




27
6 Нюкасъл




26
7 Тотнъм




24
8 Саутхемптън




22
9 Манчестър Юнайтед




22
10 Астън Вила




19

— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



  Сподели
125