Хъл с историческа победа над Ливърпул (видео)


И. Ангелов

Хъл с историческа победа над Ливърпул (видео)

Хъл Сити Тайгърс успя да надиграе Ливърпул за първи път в историята си след 17 опита. Днес в срещата между двата отбора от тринадесетия кръг на Висшата лига на Англия, на "Кингстън Комюникейшънс Стейдиъм" домакините победиха с 3:1 с едно добро представяне и липса на амбиция от гостите.

Ливърпул владееше топката повече от своя опонент днес, но с липсата на Даниел Стъридж не се видя качествена алтернатива като играч, дори след редица промени в състава.

В 20-ата минута днес една изгубена преди центъра топка на Ливърпул достигна до Джейк Ливърмор, който напредна и стреля по вратата на Миноле, ударът му се отклони доста от крака на Шкъртел и прехвърли вратаря.

В 27-ата минута Стивън Джерард изравни с добре изпълнен пряк-свободен удар. Във втората част Ливърпул стоеше добре на терена, но към края на тази част се провали тотално. Първо в 72-ата минута Дейвид Мейлър се възползва от неумението на гостите да изчистят една топка и реализира, а в 87-ата минута Том Хъдълстоун бе намерен на добра позиция, стреля, но Шкъртел бе на пътя на топката, за да я отклони отново в собствената си мрежа.

 

 

1   Арсенал




31т.
2   Челси




27
3   Манчестър Сити




25
4   Ливърпул




24
5   Евертън




24
6   Нюкасъл




23













































— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



  Сподели
138