Кардиф направи драматичен равен с Юнайтед (видео)


И. Ангелов

Кардиф направи драматичен равен с Юнайтед (видео)

Манчестър Юнайтед гостуваше на Кардиф Сити днес в мач от поредния дванадесети кръг на Висшата лига на Англия, а гостите не успяха да вземат победата след 2:2 днес след един мач, изпълнен с любопитни моменти. Уейн Рууни бе в центъра на събитията днес с голът и асистенцията си, но рано в мача той трябваше да бъде изгонен.

Още в 7-ата минута при една загубена топка Рууни изрита свой съперник през краката и това бе санкционирано с жълт картон от съдията. Така само след още 7 минути Рууни се разписа, когато Валенсия подаде към дъгата на Ернандес, а той с пета отклони към англичанина, който овладя, завъртя се и стреля към целта, като топката заблуди вратаря след рикушет.

В 33-ата минута Фрейзър Кембъл изравни резултата след изключителен извеждащ пас на Джордон Мъч. В 45-ата минута Рууни асистира на Евра за гол с глава след корнер.

Втората част не бе толкова интензивна, но моменти не липсваха. В 54-ата минута Кембъл излезе на добра позиция срещу Де Хеа и копна топката прекрасно над него, но тя отскочи от гредата. Юнайтед отговори с пропуснато златно положение пред резервата Дани Уелбек, който се завърна в тима след травма.

В 91-ата минута резервата Ким вкара с глава след центрирането на Уитингам и върна драматично равенството, а още след минута Рууни бе близо до нов гол за Юнайтед, но в крайна сметка двата тима поделиха точките.

 

1   Арсенал




28т.
2   Ливърпул




24
3   Челси




24
4   Манчестър Сити




22
5   Саутхемптън




22
6   Манчестър Юнайтед




21
7   Евертън




21
8   Нюкасъл




20

 

— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



  Сподели
176