Ман Сити вкара шест на Тотнъм (видео)


И. Ангелов

Ман Сити вкара шест на Тотнъм (видео)

Дванадесетият кръг на Висшата лига на Англия изпрати Тотнъм на стадион "Етихад" в Манчестър, където домакините от Сити се разправиха със своя опонент в среща, завършила при резултат 6:0. Навас на два пъти, Агуеро на два пъти, Негредо и автогол на Сандро бяха попаденията във вратата на една от най-добрите защити в лигата.

Още в 13-ата секунда, след като Тотнъм върна топката до Лорис, той я изстреля в Агуеро, който стреля по неговата врата. Лорис спаси, но ударът попадна на пътя на Навас, който с изключително прецизен удар я прати в сглобката на вратата за 1:0. В 34-ата минута упражнението се повтори. Лорис изчисти слабо, атаката на Сити достигна Агуеро, който стреля, Лорис спаси, а Негредо стреля със странична ножица по посока на вратата, където бранител изчисти, но топката рикушира във връхлитащия Сандро, който я вкара във вратата.

В 41-ата минута Сити вкара чрез добра атака, в края на която Навас намери Агуеро в наказателното поле за 3:0. В 50-ата минута Яя Туре организира добра атака, разменяйки пасове с Фернандиньо, а след това Негредо го изведе на голова позиция. Туре обаче предпочете да плъзне топката за Агуеро, който матира Лорис.

В 55-ата минута Фернандиньо подаде за Негредо на дъгата на наказателното поле, той овладя технично топката, финтирайки Доусън, след което с безпощаден удар отново вкара на Лорис за 5:0. След тази ситуация Агуеро бе заменен от Гарсия и срещата просто се доиграваше, а в 91-ата минута един пас на Милнър от собственото поле бе запратен по посока наказателното на Тотнъм, където Фертонген не успя да нацели топката и тя бе овладяна от Навас, който излезе сам срещу Лорис и отново не сбърка.

 

1   Арсенал




28т.
2   Ливърпул




24
3   Челси




24
4   Манчестър Сити




22
5   Саутхемптън




22
6   Евертън




21
7   Манчестър Юнайтед




20
8   Нюкасъл




20
9   Тотнъм




20
10   Суонзи




15

— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



  Сподели
195