Норич с пълен обрат срещу Уест Хем (видео)


И. Ангелов

Норич с пълен обрат срещу Уест Хем (видео)

Крис Хютън вероятно спаси работата си днес, когато неговия Норич Сити прие Уест Хем Юнайтед в поредния кръг от Висшата лига на Англия. Спекулираше се, че при нов неуспех мениджърът на "канарчетата" ще бъде уволнен, и днес тима изоставаше на почивката, но с три гола във втората част Хютън може би запази работата си за момента.

Норич започна с добра атака, в която Яскелайнен спаси, и отстъпи напълно инициативата на своя гост днес. След поредица атаки в 14-ата минута Демел нацели гредата, Рат пропусна от близо, и Морисън бе близо до гол. Бившият играч на Манчестър Юнайтед обаче реализира в 32-ата минута, когато Кевин Нолан му представи топката на празна врата в една от добрите атаки на гостите.

Норич пое инициативата с началото на второто полувреме. В 54-ата минута Яскелайнен изпусна една лесна топка, тя бе покрита от Гари Хупър и вратаря го фаулира в наказателното поле в опит да си я върне. Бившият нападател на Селтик и топ-реализатор на шотландската лига застана зад бялата точка и с мощен удар матира Яскелайнен.

Този гол даде крила на домакините, които надиграха своя опонент в тази част. В 72-ата минута Роберт Снодграс вкара отново с красиво изпълнение на пряк-свободен удар. Уест Хем реагира с поставянето на Мохамед Диаме и Карлтън Коул в игра, но резултатът се промени отново в полза на "канарчетата". С последната атака в мача Лирой Фер спечели много терен и пласира перфектно удар от дъгата на наказателното поле.

 

13   Кардиф  



12т.
14   Суонзи




11т.
15   Норич




11т.
16   Уест Хем




10т.
17   Фулъм




10т.
18   Стоук




9т.
19   Съндърланд




4т.

— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



  Сподели
100