Дузпа в края спасява Тотнъм срещу Хъл (видео)


И. Ангелов

Дузпа в края спасява Тотнъм срещу Хъл (видео)

Хъл Сити Тайгърс бяха на път да вземат точки от гостуването си на Тотнъм в мач от деветия кръг на Висшата лига на Англия днес, но с дузпа в 80-ата минута Солдадо отново донесе минимална победа на своите. Шпорите не успяваха да създадат добри положения днес, но в крайна сметка късметът им се усмихна.

В края на първите 45 минути домакинската публика със сигурност бе изнервена от представеното от Тотнъм. Само Паулиньо и Уолкър бяха близо до голове в това полувреме, а солидната отбрана на гостите работеше добре. Така на почивката Сандро бе заменен от Дембеле.

Несполуките в атака за Тотнъм обаче продължиха. В 60-ата минута и Ериксен влезе в игра за Холтби. Играта обаче така и не потръгна, дори след появата на Дефоу в игра. В 80-ата минута обаче Ел Мохамади игра с ръка и това бе дузпа за Тотнъм. Всъщност, ситуацията остана спорна, след като центриране на Фертонген се отклони в крака и след това ръката на Ел Мохамади, а това не бе умишлено.

Солдадо прати Харпър в грешната посока и вкара от дузпата, решавайки срещата за своите, а Стив Брус бе абсолютно бесен за създалата се ситуация. Малко след тази ситуация Андрос Таунсенд излетя през рекламните пана и получи тежък удар, което донесе 7 минутно продължение на тази среща, а ще изчакваме и новини около състоянието на младежа. В крайна сметка Тотнъм победи минимално.

 

1   Арсенал




22т.
2   Челси




20
3   Ливърпул




20
4   Тотнъм




19
5   Саутхемптън




18
6   Евертън




18
7   Манчестър Сити




16

— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



  Сподели
79