Тотнъм надви Вила на гости (видео)


И. Ангелов

Тотнъм надви Вила на гости (видео)

В мач от осмия кръг на Висшата лига на Англия Астън Вила прие Тотнъм и загуби с 2:0. Домакините нямаха отговор за силната халфова линия на шпорите дори без наличието на Кристиан Ериксен в нея. Андрос Таунсенд и Роберто Солдадо вкараха головете в този мач, а новината за Вила е завръщането на Бентеке.

Вила започна с няколко бързи положения пред Агбонлахор и Вайман днес, но скоро Тотнъм овладя инициативата и започна да създава ситуация след ситуация пред Брадли Гузан. Така в 31-ата минута Солдадо намери Таунсенд на десния фланг, крилото центрира, но никой не игра с топката и тя се завъртя в далечната част на вратата на Гузан.

Във втората част в 69-ата минута Паулиньо отклони подаване от ляво на Холтби на пътя на Солдадо в наказателното поле и той простреля вратаря за 2:0. Последваха още шансове за Солдадо и играча на мача Таунсенд, но голове не паднаха. Впрочем, завърналият се след контузия за Вила Кристиан Бентеке стреля опасно на няколко пъти след появяването си във втората част, но не успя да се разпише.

3   Ливърпул




17т.
4   Манчестър Сити




16т.
5   Тотнъм




16т.
6   Саутхемптън




15т.

— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



  Сподели
109