Суарес с два в победа на Ливърпул в Съндърланд (видео)


И. Ангелов

Суарес с два в победа на Ливърпул в Съндърланд (видео)

Ливърпул успя да победи на гости на Съндърланд с 3:1 днес в мач от поредния кръг на Висшата лига на Англия. Първото попадение в мача обаче бе вкарано с ръка от Даниел Стъридж, незабелязано от Хауърд Уеб. Луис Суарес вкара в завръщането си за мърсисайдци във Висшата лига, а Гачерини се разсписа за домакините.

Отново Ливърпул бе по-добър в първото полувреме, като намали оборотите във втората част. Първо в 28-ата минута Джерард центрира от корнер за Стъридж, който посегна с глава, но нацели топката с ръка и я вкара в мрежата от непосредствена близост.

След това в 36-ата минута след акция на Стъридж по фланга, той центрира прекрасно за Суарес, който от близо вкара за 2:0. След тази минута домакините опитаха да организират атаки, като Ливърпул бе затиснат в края на това и началото на второто полувреме.

Така се стигна до 52-ата минута и голът на Гачерини. Той дойде след един от многото удари от далечна дистанция на Ки Сунг-Йонг, париран от Миноле на пътя на италианеца, който направи резултата 2:1. До края на мача Суарес можеше на 2 пъти да вкара, но изглежда дългото отсъствие е повлияло на концентрацията му. Джоузи Алтидор имаше възможност да вкара за домакините, но един добър негов удар бе спасен от Миноле.

Минута преди края Симон Миноле даде началото на бърза контра от гостите, в края на която Стъридж отново предостави последното подаване за Суарес и 3:1.

1   Арсенал




15т.
2   Ливърпул




13т.
3   Тотнъм




13т.
4   Челси




11т.

 

— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



  Сподели
149