Уолкът аут за най-малко две седмици


Н. Гавазов

Уолкът аут за най-малко две седмици

Нападателят на Арсенал Тио Уолкът най-вероятно ще пропусне заключителните двубои на националния отбор на Англия срещу Полша и Черна гора в рамките на квалификационния турнир за класиране за Мондиал 2014. Както е известно, 24-годишният футболист не попадна в заявката за последния мач на "артилеристите" от Висшата лига против Стоук Сити заради проблеми с коремните мускули. Наставникът на Арсенал Арсен Венгер изрази надежда, че крилото ще се завърне в строя след няколко дни.

След проведените тестове обаче, в Арсенал се опасяват, че картината не е толкова розова и отсъствието на Уолкът ще продължи най-малко две седмици. Това означава, че футболистът ще пропусне мача от Купата на Лигата срещу УБА, двубоят от Висшата лига против Суонзи и срещата с Наполи от Шампионска лига.

Тази новина, която със сигурност ще развали настроението на Венгер, в не по-малка степен ще разочарова и националния селекционер Рой Ходжсън. Наставникът на "Трите лъва" се готви за решаващите мачове от квалификациите и разчиташе на Тио.

 

  Сподели
198