Победа в добавеното време на Тотнъм в Кардиф (видео)


И. Ангелов

Победа в добавеното време на Тотнъм в Кардиф (видео)

Кардиф Сити прие Тотнъм в мач от петия кръг на Висшата лига на Англия, а днес тази среща завърши при резултат 1:0 за гостите. Победният гол падна буквално в последната секунда на мача, а шпорите имаха късмет да достигнат този момент без да допуснат гол на няколко пъти.

Първото полувреме започна силно за домакините. Юго Лорис трябваше да показва класа в 6-ата минута, когато Кембъл се оказа на добра позиция. В 10-ата и 20-ата минути Ериксен бе близо до гол за своите. Последва положение и пред Сигурдсон.

В 44-ата минута Лорис допусна корнер по нелеп начин, а след него топката се озова в мрежата му, но попадението не беше зачетено.

В 51-ата минута Сигурдсон нацели гредата на Маршал след прекрасен удар. В 60-ата минута една топка от Уитингам се разходи пред вратата на Тотнъм, но никой от неговите колеги не успя да реализира. Вилаш-Боаш не виждаше от къде ще дойде гол за неговия отбор, затова заложи и на един от непопулярните си нападатели в този мач - в 82-ата минута Хари Кейн влезе в игра. Той бе близо до гол в 88-ата минута.

В 93-ата минута Ерик Ламела центрира в малкото наказателно за Паулиньо, който елегантно плъзна топката в мрежата за драматичен завършек на този мач - 1:0.

 

1   Арсенал




12т.
2   Тотнъм




12т.
3   Манчестър Сити




10т.
4   Челси




10т.
5   Ливърпул




10т.
6   Евертън




9т.
7   Саутхемптън




8т.
8   Манчестър Юнайтед




7т.
9   Суонзи




7т.
10   Стоук




7т.

— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



  Сподели
119