Бейнс с два гола в обрат над Уест Хем (видео)


И. Ангелов

Бейнс с два гола в обрат над Уест Хем (видео)

Изключителен Лейтън Бейнс видяхме днес, когато в поредния кръг от Висшата лига на Англия Уест Хем прие Евертън в мач, завършил при резултат 3:2. В срещата видяхме пълен обрат за Евертън, след като Морисън даде аванс на домакините, а Бейнс бе избран за играч на мача.

Срещата започна активно за двата отбора. След редица атаки обаче домакините успяха да реализират. Мат Джарвис асистира за първото попадение на Рейвъл Морисън в елита на Англия, макар той да извади късмет с рикушет в Дистен. 

Лейтън Бейнс изравни резултата в 62-ата минута, като фалцира перфектен пряк-свободен удар през Яскелайнен. В 76-ата минута Ноулан бе повален от МакКарти в наказателното поле и застана зад бялата точка, вкарвайки за 2:1. Дузпаджията обаче бе изгонен в 81-ата минута за влизане срещу Баркли, като остави топката на позиция идентична с тази на първия гол на Бейнс.

Левия бек отново застана зад топката и отново матира Яскелайнен по категоричен начин. В 85-ата минута пълния обрат осъществи Лукаку с глава след пас на Миралас. В 96-ата минута Миралас бе близо и до нов гол, но победата вече бе факт.

— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



  Сподели
132