Саутхемптън пречупи Ливърпул на Анфийлд (видео)


И. Ангелов

Саутхемптън пречупи Ливърпул на Анфийлд (видео)

Вездесъщият Симон Миноле се пропука за Ливърпул срещу Саутхемптън в петия кръг на Висшата лига на Англия днес. На собствения "Анфийлд" мърсисайдци не показаха достатъчно, за да стигнат до гол, а позволиха на своя опонент твърде много възможности, като след много спасявания на Миноле, в крайна сметка той допусна попадение.

Мачът започна равностойно с положение пред Лукас и Лалана за двата отбора. В 15-ата минута Ламбърт бе близо до гол. В 21-ата Джерард изпробва вратаря на Саутхемптън. В последвалия корнер възможност за гол получи Туре. Само след минута Моузес бе близо до откриване на резултата, а в ответната атака Миноле спаси удар на Ламбърт, и след това на Освалдо.

През цялата среща двата отбора разменяха атаки и определено срещата не бе скучна за гледане. Единственото попадение обаче дойде в 53-ата минута, когато Адам Лалана центрира от корнер, а Деян Ловрен вкара. В 67-ата минута видяхме ново прекрасно спасяване на Миноле срещу Дейвис. Домакините отговориха с няколко егоистични прояви на Стъридж, но резултатът не се промени повече.

1 Челси




10т.
2 Ливърпул




10т.
3 Арсенал




9т.
4 Тотнъм




9т.
5 Евертън




9т.
6 Саутхемптън




8т.

— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



  Сподели
203