Фулъм загуби на гости на Нюкасъл (видео)


И. Ангелов

Фулъм загуби на гости на Нюкасъл (видео)

Висшата лига на Англия не предложи много голове в следобедните срещи днес, като всички те бяха решени от едно единствено попадение, без гостуването на Евертън на Кардиф, където нямаше голове. Нюкасъл прие Фулъм в една от останалите срещи, като страхотен гол на Бен Арфа в края реши срещата.

Фулъм излезе без двамата си най-активни атакуващи заплахи в лицето на Таарабт и Касами. В атака единствен бе Бент, зад него Бербатов, а по десния фланг оперираше Руис. Никой от тези футболисти обаче не показа дори желание да спечели срещата. Обратното показа състава на домакините, който отстъпваше по класа, но с всички сили опитваше да създаде нещо пред вратата на Стокдейл.

Атаките на Нюкасъл наброяваха над 30 и към края на срещата се играеше само в наказателното на Фулъм. В 78-ата минута емоциите преляха, когато Сисе засече центриране на Бен Арфа и нацели горната греда. Голът изглежда идваше, и именно Бен Арфа стигна до него след като получи топката на фланга, отвори си място за изстрел срещу двама играчи и завъртя топката в далечния ъгъл в 86-ата минута.

 

— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



  Сподели
163