Равен между Юнайтед и Челси на Олд Трафорд (видео)


И. Ангелов

Равен между Юнайтед и Челси на Олд Трафорд (видео)

Манчестър Юнайтед прие Челси във втория кръг от Висшата лига на Англия днес, като двата отбора не успяха да си вкарат нито едно попадение. Интересни днес бяха решенията на рефера Мартин Аткинсън, който подмина по едно положение за дузпа от двата отбора, както и няколко очевидни игри с ръце от гостите на удобни за "червените" позиции.

Юнайтед започна силно и достигна до няколко добри ситуации. Ван Перси, Рууни и Де Брюн за Челси създадоха положения за своите, но без успех. Атаката на "сините" не работеше днес с Андре Шюрле на върха, затова Жозе Моуриньо заложи на Фернандо Торес след промяна във второто полувреме.

В 62-ата минута Том Клевърли стреля по посока на вратата, като топката бе спряна от ръката на Франк Лампард, която бе високо пред тялото му. Аткинсън подмина ситуацията, но не след дълго подмина и такава за Челси. Коул напредна в наказателното поле и претендира, че е задържан от Фил Джоунс, който изостана срещу него. Съдията остана безмълвен и тук, но и не санкционира Коул за симулация.

В 77-ата минута Уейн Рууни бе близо до гол. След прекрасната си игра днес той опита да вкара сензационен гол със силен шут от далечна дистанция, но Чех изби в корнер. В 93-ата минута Рууни организира нова атака за Юнайтед, отново завършила с корнер, но и от него не произтече нищо.

— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



  Сподели
166