Солдадо вкарва за нова победа на Тотнъм (видео)


И. Ангелов

Солдадо вкарва за нова победа на Тотнъм (видео)

Тотнъм успя да победи за втори пореден кръг с 1:0 във Висшата лига на Англия. Днес на губещия край на срещата се оказа уелският Суонзи Сити, който в първия кръг загуби от Манчестър Юнайтед с 4:1. След нова загуба уелсците не правят най-добрия си старт, докато Тотнъм събра 2 победи и 2 гола от Солдадо в мачовете си до момента.

Първото полувреме бе по-силно за домакините от "Уайт Харт Лейн", но никакви подавания не стигаха до предни позиции и Роберто Солдадо. Шпорите се възползваха от трагичната игра на Джонджо Шелви този мач, който той завърши с около 25 подавания и под 50% успеваемост на пасовете. За капак той извърши 2 нарушения за дузпи, само едното от които бе счетено за такова.

В първото полувреме Шелви повали Таунсенд в наказателното поле, но нарушението бе счетено извън полето и на бившия играч на Ливърпул му се размина. Той не взе поука от случилото се обаче, защото в 58-ата минута Таунсенд отново навлезе в наказателното поле, а Шелви отново го фаулира. Така Солдадо застана за втори пореден мач зад бялата точка и реализира за Тотнъм.

След ситуацията Шелви отстъпи мястото си на Вилфред Бони и разликата бе мигновена, но тук в играта се появи и Юго Лорис, който направи 2 прекрасни спасявания и запази резултата за своите.

— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



  Сподели
175