Евертън и Уест Бром не си вкараха (видео)


И. Ангелов

Евертън и Уест Бром не си вкараха (видео)

Във втория кръг на Висшата лига на Англия Евертън прие Уест Бромич Албиън, но днес двата отбора не успяха да си вкарат голове. И докато за гостите още отрано стана ясно, че не са дошли да опитват късмета си в атака, то множество положения за домакините бяха пропиляни, а Маруан Фелаини и Коулман нацелиха гредата два пъти в мача.

Първата част премина с едно добро положение и прекрасна игра на Евертън в центъра на терена. Бейнс и Баркли впечатлиха днес, а Кевин Миралас бе близо до гол в 32-ата минута.

Във втората част Бейнс, Баркли, Фелаини и Миралас пропуснаха няколко възможности, а Розенборг бе близо до откриване за УБА. Той бе заменен от Матей Видра в 67-ата минута, а младокът също имаше шанс да вкара, когато в края на мача бе и повален в наказателното поле, но с чисто влизане на Ягиелка.

В 82-ата минута Фелаини нацели гредата след подаване на Ягиелка, и това бе най-доброто положение в срещата до 91-ата минута, когато от ъгъла на наказателното поле Коулман опита да центрира, но топката се извя и кацна на сглобката на вратата, прехвърляйки вратаря. В крайна сметка резултатът остана 0:0.

— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



  Сподели
105